Last minute оферти

Тунис, Хотел Fourati
МястоТунис
ХотелХотел Fourati
Нощувки5
АгенцияРад-Феста - туроператор
Цена731.00 лв.
    
Описание
Контакти
АгенцияРад-Феста - туроператор
Телефон02 989 19 55
Emailoffice@rad-festa.com
Сайтhttp://www.rad-festa.com
Екскурзията включва изпращане на Летище София от представител на агенцията, самолетен билет за ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН полет София - Монастир – София, посрещане от представител на агенцията в Анталия, трансфер: летище – хотел – летище с представител на агенцията, настаняване за 5 нощувки в избрания от Вас хотел на съответната база, медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на човек по време на цялото пътуване.
Дестинация
Първи ден - 29.12.2010 Програмата започва със среща на летище София и изпращане от представител на агенцията за полет до Монастир. След пристигане на летището в Монастир Ви очаква представителят на агенцията с руски език за трансфер и настаняване в избрания от Вас хотелски комплекс. В удобно за Вас време нашият представител ще организира за Вас информационна среща, за да Ви представи дестинацията и Ви даде по-подробна информация за района, Вашия хотелски комплекс и допълнителните мероприятия, към които можете да се присъедините.
Втори ден - 30.12.2010 В този ден ще имате възможност да се включите в допълнителни екскурзии или да се насладите на Вашата почивка.
Обикновенно в тези два дни 30.12. и 31.12.2010 се провежда двудневната екскурзия САХАРА.
Едно страхотно изживяване и неповторим начин за 2 дни да почувствате, че сте в Африка и да опознаете културата, бита, природата и атмосферата на Южен Тунис!
Първи ден: Ранно отпътуване от хотела и отправяне към Ел Джем, посещение на един от най-красивите амфитеатри от Римско време, където е сниман и известния филм „Гладиатор”, след което пътуването продължава през град Сфакс, най-големия промишлен център на страната за производство на фосфор и пристигате в автентичното селище на берберите Матмата, тук се посещават типични жилища на местните, намиращи се в подземни пещери. Следва обяд в селището Тамерзат, откъдето пред вас ще се открие характерния за района „лунен пейзаж”. Заминаване за района на Дуз, посещение оазис в пустинята и пожелание възможност да яздите камили на фона на залеза на слънцето в пустинята. Нощувка и вечеря в 3* хотел в Дуз.
Втори ден: Рано сутринта закуска в хотела и отпътуване за района на Кебили. По пътя се прекосява легендарното пресъхнало солено езеро Шот Ел Джерид, където се наблюдава изгрева на слънцето. Отпътуване за Тозер. Кратка обзорна екскурзия на града и по желание джип сафари в пустинята Сахара – една възможност да усетите неповторимия чар на великата пустиня и да видите декора, където е бил сниман първия филм от „Междузвездни войни”. След това пътуването преминава през много красиви и живописни малки каньони, за да достигнете до оазиса с великолепния водопад в Тозер. Следва обяд в град Метлауи. Екскурзията завършва с град Кайруан – посещение на Свещения ислямски град - четвъртият по важност град за поклонения на мюсюлманите, където се намира една от най-красивите джамии и медина в Тунис. Вечерта връщане обратно в хотела
Трети ден - 31.12.2010 Може да се отдадете на приключения като се включите в допълнителните екскурзии или да останете в хотела и да се насладите на пълен релакс. Вечерта ще имате възможност да посрещнете по един запомнящ се начин Новата 2011 г.
Четвърти и Пети ден /01 и 02.01.2011/ Може да се посветите на пълен релакс, разходки и удоволствията, предлагани в хотелския комплекс или на допълнителните екскурзии по избор, които са организирани за Вас като например.
Картаген и столицата Тунис
Целодневна екскурзия, която Ви отвежда назад в миналото на Тунис. По време на панорамната обиколка ще се запознаете с града, ще посетите медината с малки и тесни улички, изпъстрени със сувенири и ще имате свободно време за снимки в центъра. В националния музей Бардо ще видите уникални римски мозайки. По-късно отпътувате за Картаген – едно от най-красивите пристанища на Средиземно море, разрушено през 146 г. Тук ще разгледате добре запазени останки и ще си представите величието на града. След обяд се спира в малкия град Сиди Бу Саид с типична атмосфера с малки улички и китни къщи в бяло и синьо.
Шести ден - 03.01.2011 След закуска ще имате свободно време до организирания в късния следобяд трансфер до летището с представител на агенцията за полет до София. Пристигане на летище София.

Всички цени са в Евро на човек/ семейство и включват:
Изпращане на Летище София от представител на агенцията
Самолетен билет за ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН полет София - Монастир – София
Посрещане от представител на агенцията в Анталия
Трансфер: летище – хотел – летище с представител на агенцията
Настаняване за 5 нощувки в избрания от Вас хотел на съответната база
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на човек по време на цялото пътуване.
Цената не включва:
летищни такси - 95 евро на човек/ дете към 06.10.2010 г.
Новогодишна гала вечеря

Задължително се заплаща:
летищни такси - 95 евро на човек/ дете към 06.10.2010 г.

Новогодишна гала вечеря

Хотел Fourati 3*** Хамамет
http://www.fourati-hotel.com/?affid=CR0210
Дата на заминаване: 29 декември
Цена на човек в двойна стая
374.00 евро

База на изхранване – закуска и вечеря
Новогодишна гала вечеря – 32.00 eвро за възрастен/ дете

Хотел Houda Yasmine 4**** Хамамет
Дати на заминаване 29 декември
на човек в двойна стая 438.00 евро

База на изхранване – Ол Инклузив
Новогодишна гала вечеря – 40.00 eвро за възрастен/ дете

Хотел Riu Palace Hammamet Marhaba 5***** Хамамет
Дати на заминаване 29 декември
на човек в двойна стая 659.00 евро

База на изхранване – Ол Инклузив
Новогодишна гала вечеря – включена в цената на пакета

Хотел Sousse Palace 4**** Сус
http://www.soussepalacehotel.com/?affid=CR0210
Дати на заминаване 29 декември
на човек в двойна стая 388.00 евро

База на изхранване – закуска и вечеря
Новогодишна гала вечеря – 39.00 eвро за възрастен/ дете

Хотел Iberostar Diar El Andalous 5***** Сус
http://www.iberostar.com/FR/Hotels-Sousse/Iberostar-Diar-El-Andalous_3_151.html

Дати на заминаване 29 декември
на човек в двойна стая 486.00 евро

База на изхранване – закуска и вечеря
Новогодишна гала вечеря - 47.00 eвро за възрастен/ дете
Информация за Last Minute оферти. Подредена и детайлна информация за LastMinute оферти.

Оферти за 1 май | Оферти за 24 май | Промоции. Промоция

Сайтът се продава