Last minute оферти

Виена, 3* хотел
МястоВиена
Хотел3* хотел
Нощувки5
АгенцияРад-Феста - туроператор
Цена1355.00 лв.
    
Описание
Контакти
АгенцияРад-Феста - туроператор
Телефон02 989 19 55
Emailoffice@rad-festa.com
Сайтhttp://www.rad-festa.com
Екскурзията включва 5 нощувки със закуски в хотел 3 или 4 звезди в центъра на Виена, екскурзоводска програма на български език, самолетен билет, трансфери летище – хотел - летище. Лети се с “България Ер” или с „Аустриан еърлайнс”.

ПРОГРАМА
22.12.2010 - Полет София - Виена. Трансфер. Настаняване в хотела. Нощувка.
23.12.2010 - Закуска. Обиколка на старата част на Виена с екскурзовод на български: площад „Мария Терезия”, Площада на Героите, двореца Хофбург, ул. „Грабен”, Колоната на чумата, катедралата „Свети Стефан”, Фигарохаус, „Кертнерщрасе”, Операта. Нощувка.
24.12.2010 - Закуска. Свободен ден. Възможност за разходка из коледните базари на Виена (пред кметството или на ул. „Грабен”, или пред Шьонбрун) или за самостоятелно посещение на музеи. Възможност за Коледна вечеря (с доплащане). Нощувка
25.12.2010 - Закуска. Посещение на двореца Шьонбрун с екскурзовод на български (с доплащане 15 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място, цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата, таксата за вход в двореца, която е около 10 евро, се плаща на място). Нощувка.
26.12.2010 - Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелно посещение на музеи (Музея на изящните изкуства, Музея на естествената история, Съкровищницата на Хабсбургите, музеите в двореца Ноебург – музея на музикалните инструменти, музея на оръжията и музея „Ефес”), или за разходка из Пратера, или за шопинг. Нощувка.
27.12.2010 - Закуска. Трансфер. Полет Виена – София.

Можем да Ви осигурим билети за концерт в двореца Ауерсперг (творби на Моцарт и Щраус) – цена 30 EUR на човек, деца до 12 г. – 18 EUR

Цена на човек:
Kolping*** 1355 лв
Admiral*** 1499 лв
Mercure Europaplatz**** 1515 лв
Starlight Renngasse**** 1599 лв

Хотел Kolping *** е разположен на 5 мин. пеша от „Марияхилферщрасе” и на 10 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”; хотел Admiral*** е разположен на 5 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”; хотел Mercure Europaplatz**** е разположен в непосредствена близост до „Марияхилферщрасе”; хотел Starlight Suite Renngasse**** е разположен в стария град, недалеч от Кметството, катедралата “Св. Стефан” и пр.

Цена за коледна вечеря ще бъде предоставена допълнително.
Информация за Last Minute оферти. Подредена и детайлна информация за LastMinute оферти.

Оферти за 1 май | Оферти за 24 май | Промоции. Промоция

Сайтът се продава