Last minute оферти

Банско, Комплекс "Св. Иван Рилски, СПА и Апартаменти"
МястоБанско
ХотелКомплекс "Св. Иван Рилски, СПА и Апартаменти"
Нощувки2
АгенцияРад-Феста - туроператор
Цена129.00 лв.
    
Описание
Контакти
АгенцияРад-Феста - туроператор
Телефон02 989 19 55
Emailoffice@rad-festa.com
Сайтhttp://www.rad-festa.com
Св. Иван Рилски Хотел, Спа & Апартаменти е целогодишен ваканционен комплекс, разположен в една от най-красивите планини на България – Пирин, която огражда възрожденския град Банско. Местоположението му позволява бърз достъп до ски-съоръженията и останалата част от страната. Намира се на 5 мин. с кола до ски-лифта, на 15 мин. пеша до центъра на Банско, 160 км. от София. Хотел Св. Иван Рилски включва : 87 единични и двойни стаи, 7 апартамента, ресторант за здравословно хранене с 80 -100 места, конферентен блок с 3 зали и общ капацитет 120 души, 2 бара: лоби-бар и буда-бар, изключителен спортно-възстановителен център с площ 1000 кв.м., разположен на 2 нива, в който ще се предлагат разнообразни услуги, SPA процедури и фитнес-програми. На първото ниво са проектирани за фитнес-център и зала за гимнастика, а на второто ниво ще е разположен SPA центърът и плувният басейн. Гостите ще имат на разположение и още много хотелски услиги, като: обслужване по стаите, телефон, интернет, медицински център, детска градина, ски-гардероб, паркинг.

СТУДЕНТЕСКИ ПРАЗНИК 2010

07.12- 10.12.10
Лице в двойна стая 129 лв.
Лице в апартамент с една спалня 140 лв.
Единична стая 170 лв.

Цената е в лева на човек и включва: 2 нощувки в двойна стая, Празнична вечеря със забавна програма и DJ на 08.12, ползване на басейн, парна баня, сауна, фитнес в хотела, застраховка, туристическа такса,
Доплащания:
-Закуска- 8 лева на човек
-трети човек на допълнително легло в двойна стая или апартамент с една спалня – 80 лева (цената включва 2 нощувки и куверт).
Информация за Last Minute оферти. Подредена и детайлна информация за LastMinute оферти.

Оферти за 1 май | Оферти за 24 май | Промоции. Промоция

Сайтът се продава