Last minute оферти

Албена, Панорама
МястоАлбена
ХотелПанорама
Нощувки1
АгенцияТуроператор Рад-Феста
Цена55.00 лв.
    
Описание
Контакти
АгенцияТуроператор Рад-Феста
Телефон029891955
Emailreservations@rad-festa.com
Сайтhttp://www.rad-festa.com
Хотелът се намира на 600 м. от плажната ивица. В непосредствена близост са ресторант “Панорама” и търговски център. Безплатен автобус до плажа на Албена на всеки половин час, всеки ден от 9.30 до 17.00 часа.
Настаняване: Хотелът предлага 150 стаи, 3 апартамента и 16 мезонета. Във всяка стая има радио, телефон, сателитна телевизия, балкон и възможност за детско допълнително легло. Хотелът предлага и хладилници под наем. Апартаментите в хотел "Панорама" се състоят от три стаи - две спални и един хол. Подходящи са за 4 възрастни човека или 2 семейства с не повече от 2 деца. Във всеки апартамент има телевизор и радио. Мезонетите в Панорама са разположени на първия етаж на хотела и се състоят от две стаи с външна стълба. Общо в мезонета могат да се настанят 4 човека и има възможност за допълнително легло.
Ресторант: Панорама работи като Ultra all inclusive клуб. Хотелът разполага с ресторант и кафе бар, открит басейн, масаж, паркинг, както и сейф на рецепцията срещу допълнително заплащанe

Промо оферта
(15.08-30.08.12)

Офертата е валидна за минимален престой от 6 нощувки, за резервации подадени от 17.07 до 29.07.12, за икономични стаи

лице в двойна стая (Магнолия +) 55 лв.
единична стая (Магнолия +) 83 лв.

Цените са на човек, на ден, на база Super inclusive и включва: безплатен чадър, 2 шезлонга и 2 шалтета на стая на плажа на Албена, анимация за деца , застраховка, курортна такса, ДДС.
Максимално настаняване 2+2 или 3- ма

Дете до 1,99 год. се настаняват и изхранват безплатно
Дете от 2 до 11,99 год., настанено на допълнително легло в двойна стая с двама пълноплащащи родители, се настанява и изхранва безплатно.
Дете от 2 до 11.99 год. , настанено на редовно легло (второ) при един пълно плащащ родител се настанява и изхранва безплатно, а възрастния заплаща за единично настаняване. Втори дете, настанено на допълнително легло при един пълноплащащ родител, заплаща 30% от цената за възрастен в единична стая, а възрастния заплаща единично настаняване.
Възрастен, настанен в двойна стая на допълнително легло, ползва 20% намаление от цената.

Пълния размер на сумата по резервациите следва да бъде платена не по-късно от 10 число на следващия (за периода от 01.02.2012 до 30.04.2012 включително) и всяка седмица- за предходната (за периода от 01.05.2012 до 31.10.2012 включително)

Анулации и промени, се приемат не - по късно от 14 дни преди пристигане на туристите за периода 01.07 - 10.09.12 и 7 дни за останалите месеци.
Анулации или промени на резервациите, направени след изтичане на посочените периоди, ще бъдат санкционирани с неустойка в размер на стойността на 1 /една/ нощувка и съответния пансион по дадената резервация.
Намаления:.
- Дете до 2 не навършени години се настанява и изхранва безплатно. При предварителна заявка се предоставя безплатно и кошара.
- Дете от 2 до 12 не навършени години на доп. легло с двама възрастни в стая се настанява и изхранва безплатно. Второ дете от 2 до 12 не навършени год., настанено с двама възрастни в стая заплаща 30% от цената за възрастен на ден.
- Дете от 2 до 12 не навършени години на редовно легло, настанено с 1 възрастен в стая се настанява безплатно, а възрастния заплаща цена за единично настаняване. Второ дете, настанено с един възрастен заплаща 30% от цената за единично настаняване.
- Турист над 12 год., настанен на доп. легло заплаща 80% от основната цена на легло за всички хотели.
- Дете от 2 до 12 не навършени год., настанено в апартамент или студио заплаща за изхранване / ако храната не е вкл. в цената на апартамента/ 50% от цената за възрастен.
- Възрастта на детето се смята към датата на пристигане в курорта.
- Само някои от стаите предлагат възможност за настаняване на двама възрастни с две деца! Без изрично потвърждение на резервация 2+2 оплаквания не се приемат!
- Настаняване в стаи с изглед море се потвърждава само при възможност на място на рецепция срещу допълнително заплащане от 10 лв. на стая на ден.
Представените цени не важат за хотели и периоди, за които има обявени специални оферти!
При настаняване на повече лица от посочения капацитет на апартаментите се доплаща цената за изхранване, според борда ба резервацията
- закуска- 6 лв.
- обяд- 15 лв.
- вечеря- 18 лв.
- Ultra All inclusive- 52лв.
- All inclusive- 45 лв.

По смисъла на чл. 42 от Закона за туризма за задължителна застраховка “Отговорност на туроператора”, “РАД-ФЕСТА’’ ЕООД е застрахована в ЗД ‘’ЕВРОИНС ” АД със застрахователна полица № 3700001320 от 08.01.2012 до 07.01.2013 г.
Посочените цени не са валидни по време на великденски и официално обявени национални празници или други събития от фестивален, конгресен, спортен и рекламен характер.

Уважаеми клиенти,
Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма за счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване.
Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че може да има случаи на публикувани две и повече рекламни оферти за даден хотел, чиято политика е стимулиране на продажбите за определени периоди. Такава рекламна оферта задължително указва периода на валидност и не може да се тълкува, че е подвеждаща информация спрямо публикувана оферта за редовните цени през цялата година.
Информация за Last Minute оферти. Подредена и детайлна информация за LastMinute оферти.

Оферти за 1 май | Оферти за 24 май | Промоции. Промоция

Сайтът се продава