Last minute оферти

САНТОРИНИ, Alexandra
МястоСАНТОРИНИ
ХотелAlexandra
Нощувки3
АгенцияХай Травъл ООД
Цена589.00 лв.
    
Описание
Контакти
АгенцияХай Травъл ООД
Телефон0887 17 80 22
Emailreservations@hitravel.eu
Сайтhttp://www.hitravel.eu
1 ДЕН:. Отпътуване от София от стадион Васил Левски в 06:00 ч. По пътя се спира за разглеждане на параклиса на Св. Параскева и Извора на Афродита /в долината Темпи/. Пристигане в Пирея вечерта. /В зависимост от времето на пристигане може да се направи кратка автобусна обиколка на Атина/. Настаняване в хотел. Нощувка.
2 ДЕН: Ранна закуска. Отпътуване с ферибот за остров Санторини в 07.25 ч. Пристигане на пристанището в Тира около 15.00 ч. Трансфер и настаняване в хотел. Свободен ден за плаж и запознаване с курорта Камари – намира се в източната част на острова, с прекрасна плажна ивица от черен пясък. Вечеря. Нощувка.
3 ДЕН: Закуска. Свободен ден за плаж или по *желание еднодневен обиколен тур на острова: разглеждане на градчетата Периса, Тира, Имеровигли, Ойя и Пиргос. Възможност за посещение на най – старата и най – голяма винарска изба на острова с дегустация на местни вина. /продължителност 8 ч./. На връщане наблюдаване залеза на слънцето – една от най-големите атракции на острова. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
4 ДЕН: Закуска. Свободен ден за плаж или по желание *екскурзия с корабче до застиналия Вулкан и горещите извори /продължителност 4 ч./. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
5 ДЕН: Закуска. Отпътуване за Атина с ферибот в 15.30 ч./ на връщане всеки турист има запазена седалка на кораба /. Пристигане на пристанище Пирея към 23:30 ч.. Нощен преход до България.
6 ДЕН: Пристигане в София сутринта.
В периода 19/05/2011-18/10/2011 цена на човек в двойна стая 589 лв.,3-ти човек в двойна стая / и възрастен и дете / 510 лв.,Единична стая 658 лв.
В периода 20/09/2011 цена на човек в двойна стая 598 лв.,3-ти човек в двойна стая / и възрастен и дете / 518 лв.,Единична стая 736 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
♦ Транспорт с комфортен автобус;
♦Една нощувка със закуска в хотел 3* в Пирея;
♦Три нощувки със закуски в хотел „Alexandra” 3* – www.alexandra-santorini.com
♦ 3 вечери по меню в таверна, на морето, в близост до хотела;
♦ Пътни, магистрални и фериботни такси и билети;
♦ Водач през цялото пътуване;
♦ Медицинска застраховка „Асистанс” /за лица над 65 години има доплащане /;

Цената не включва:
Екскурзия до Вулкана и горещите извори - 28 €
Еднодневен обиколен тур на Санторини с включена дегустация на вина – 39 €;
Входните такси на посещаваните обекти – общо около 28 €;
Информация за Last Minute оферти. Подредена и детайлна информация за LastMinute оферти.

Оферти за 1 май | Оферти за 24 май | Промоции. Промоция

Сайтът се продава