Last minute оферти

Албена, Орхидеи
МястоАлбена
ХотелОрхидеи
Нощувки1
АгенцияТуроператор Рад-Феста
Цена62.00 лв.
    
Описание
Контакти
АгенцияТуроператор Рад-Феста
Телефон029891955
Emailreservations@rad-festa.com
Сайтhttp://www.rad-festa.com
Хотел Орхидея е разположен на около 400 м. от плажа, на тихо и спокойно място. All inclusive клуб "Орхидея" отговаря на всички стандарти за фамилен клуб. Уникалната природа в Албена, в съчетание с модерна архитектура, високото ниво на обслужване и качество на предлаганите услуги гарантират пълноценна почивка и комфорт. От височината на хълма, на който се намира хотела, се открива неповторима гледка към морето.
Настаняване: Хотелът представлява 3-етажна сграда, без асансьор, има стаи за пушачи и непушачи. Стаите са съвременно обзаведени. В стаите, фоайето, ресторанта и около басейна има възможност за WiFi достъп до безжичен интернет.
На територията на хотела: Гостите на хотела ползват безплатно голям каскаден басейн за възрастни, плувен басейн, басейн за деца и джакузи. На тяхно разположение са климатизиран ресторант, бар, обменно бюро, паркинг.
На рецепцията на хотела има възможност за наем на хладилник или сейф срещу допълнително заплащане, разрешени са домашни любимци.

Last minute оферта
(15.08-30.08.12)

Офертата е валидна за минимален престой от 6 нощувки, за резервации подадени ot 17.07 до 29.07.12, за икономични стаи

лице в двойна стая 62 лв.
единична стая 93 лв.

Цените са на човек, на ден, на база All inclusive и включва: безплатен чадър, 2 шезлонга и 2 шалтета на стая на плажа на Албена, анимация за деца , застраховка, курортна такса, ДДС.
Максимално настаняване 2+2 или 3+1

Дете до 1,99 год. се настаняват и изхранват безплатно
Дете от 2 до 11,99 год., настанено на допълнително легло в двойна стая с двама пълноплащащи родители, се настанява и изхранва безплатно.
Дете от 2 до 11.99 год. , настанено на редовно легло (второ) при един пълно плащащ родител се настанява и изхранва безплатно, а възрастния заплаща за единично настаняване. Втори дете, настанено на допълнително легло при един пълноплащащ родител, заплаща 30% от цената за възрастен в единична стая, а възрастния заплаща единично настаняване.
Възрастен, настанен в двойна стая на допълнително легло, ползва 20% намаление от цената.

Пълния размер на сумата по резервациите следва да бъде платена не по-късно от 10 число на следващия (за периода от 01.02.2012 до 30.04.2012 включително) и всяка седмица- за предходната (за периода от 01.05.2012 до 31.10.2012 включително)

Анулации и промени, се приемат не - по късно от 14 дни преди пристигане на туристите за периода 01.07 - 10.09.12 и 7 дни за останалите месеци.
Анулации или промени на резервациите, направени след изтичане на посочените периоди, ще бъдат санкционирани с неустойка в размер на стойността на 1 /една/ нощувка и съответния пансион по дадената резервация.
Намаления:.
- Дете до 2 не навършени години се настанява и изхранва безплатно. При предварителна заявка се предоставя безплатно и кошара.
- Дете от 2 до 12 не навършени години на доп. легло с двама възрастни в стая се настанява и изхранва безплатно. Второ дете от 2 до 12 не навършени год., настанено с двама възрастни в стая заплаща 30% от цената за възрастен на ден.
- Дете от 2 до 12 не навършени години на редовно легло, настанено с 1 възрастен в стая се настанява безплатно, а възрастния заплаща цена за единично настаняване. Второ дете, настанено с един възрастен заплаща 30% от цената за единично настаняване.
- Турист над 12 год., настанен на доп. легло заплаща 80% от основната цена на легло за всички хотели.
- Дете от 2 до 12 не навършени год., настанено в апартамент или студио заплаща за изхранване / ако храната не е вкл. в цената на апартамента/ 50% от цената за възрастен.
- Възрастта на детето се смята към датата на пристигане в курорта.
- Само някои от стаите предлагат възможност за настаняване на двама възрастни с две деца! Без изрично потвърждение на резервация 2+2 оплаквания не се приемат!
- Настаняване в стаи с изглед море се потвърждава само при възможност на място на рецепция срещу допълнително заплащане от 10 лв. на стая на ден.
Представените цени не важат за хотели и периоди, за които има обявени специални оферти!
При настаняване на повече лица от посочения капацитет на апартаментите се доплаща цената за изхранване, според борда ба резервацията
- закуска- 6 лв.
- обяд- 15 лв.
- вечеря- 18 лв.
- Ultra All inclusive- 52лв.
- All inclusive- 45 лв.

По смисъла на чл. 42 от Закона за туризма за задължителна застраховка “Отговорност на туроператора”, “РАД-ФЕСТА’’ ЕООД е застрахована в ЗД ‘’ЕВРОИНС ” АД със застрахователна полица № 3700001320 от 08.01.2012 до 07.01.2013 г.
Посочените цени не са валидни по време на великденски и официално обявени национални празници или други събития от фестивален, конгресен, спортен и рекламен характер.

Уважаеми клиенти,
Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма за счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване.
Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че може да има случаи на публикувани две и повече рекламни оферти за даден хотел, чиято политика е стимулиране на продажбите за определени периоди. Такава рекламна оферта задължително указва периода на валидност и не може да се тълкува, че е подвеждаща информация спрямо публикувана оферта за редовните цени през цялата година.
Информация за Last Minute оферти. Подредена и детайлна информация за LastMinute оферти.

Оферти за 1 май | Оферти за 24 май | Промоции. Промоция

Сайтът се продава