Last minute оферти

Varna, Bulgaria, BRIZ- 3
МястоVarna, Bulgaria
ХотелBRIZ- 3
Нощувки1
Цена20.00 лв.
    
Описание
Контакти
Агенция
Телефон0884742413
Emailhotel_briz3@abv.bg
Сайтhttp://www.briz3.co.cc
Хотел- ресторант “Бриз-3” е разположен в парк с площ от 14 декара с богата растителност и е на 4 км. от центъра на град Варна. Намира се на панорамния морски път Варна- Златни пясъци на автобусна спирка “Студентска”. В непосредствена близост до хотела има голям шопинг център предлагащ всички услуги и стоки, бензиностанция и множество увеселителни заведения. Плажната ивица е на 300 метра от комплекса.

Стаите в хотела са със стандартно оборудване отговарящо на категория две звезди. Разполагаме с няколко апартамента и самостоятелна триетажна вила.

Красивата природа и зеленина е съчетана с морска панорама, а всички необходими удобства в хотелската база правят комплекса предпочитано място за отдих през всички сезони на годината.

Към хотел “Бриз-3” са и битовите ресторанти в КК Св. Св. “Константин и Елена”- ресторант “Манастирска изба” и в КК Албена- ресторант “Славянски кът”, който през летния сезон са изключително атрактивни със своите история, фолклорни програми и нестинари. От хотела може да се организира екскурзия и вечеря на гостите в ресторант “
Славянски кът “ в КК Албена и ресторант Манастирска изба в Св. Св. “Константин и Елена”.
Информация за Last Minute оферти. Подредена и детайлна информация за LastMinute оферти.

Оферти за 1 май | Оферти за 24 май | Промоции. Промоция

Сайтът се продава