Last minute оферти

Поморие, СПА-хотел СЕЙНТ ДЖОРДЖ
МястоПоморие
ХотелСПА-хотел СЕЙНТ ДЖОРДЖ
Нощувки5
Цена345.00 лв.
    
Описание
Контакти
Агенция
Телефон0596 24411
Emailoffice@st-george-bg.info
Сайтhttp://www.st-george-bg.info
ЗДРАВЕЙ, МОРЕ!
5 или 7- ДНЕВЕН ПАКЕТ -01.07-31.08.2013 г.
10% отстъпка за пълно плащане до 2 дена след потвърждаване на резервацията!
10% отстъпка в СПА-центъра за процедури и програми извън пакета!
Цената при настаняване в Двойна стандартна стая за 7 или повече нощувки на човек на ден е 69 лева. . Цената включва нощувка,закуска,вечеря,по 1 процедура на ден на човек, 9% ДДС ,туристически данък
БОНУС КЪМ ПАКЕТА: Безплатно ползване на фитнес,вътрешен басейн с морска вода и хидромасажна зона,инфрачервена сауна , Wi Fi достъп,парна баня, възможност за паркомясто.
Деца до 3,99 г.-безплатно. За лица до 14 год. не са включени процедури.
ДОПЛАЩАНЕ: При единично настаняване-10 лв.на ден на човек , при настаняване в Луксозна стая или Студио се доплащат по 15 лв. на човек на ден.
Процедурата може да бъде: Кална вана, Кална апликация, Компрес с луга,Инхалация с луга, Перлена вана - назначава се след консултация с лекар.
УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ:Резервации се приемат само в писмена форма на имейл office@st-george-bg.info След като резервацията е потвърдена от страна на хотела,следва да се заплатят 50% от общата сума в 7-дневен срок.Останалите 50% се заплащат 10 дена преди датата на настаняването.Ако срокът между резервацията и датата на настаняване е по-кратък от 10 дена, може да се плати на рецепция,но само след потвърждение от страна на хотела.
УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИИ:За анулация до 10 дена преди настаняването-внесената сума се възстановява.За анулации/или при непристигане на госта/ след този срок се удържа сума в размер на 1 нощувка.Сметка за превод на аванс по резервация:ОББ АД – Бургас, клон Поморие, Тръпков Турс ООД,В лева IBAN: BG06UBBS78231017076619, BIC: UBBSBGSF
В платежното се вписва име на госта и номер на резервацията.
Информация за Last Minute оферти. Подредена и детайлна информация за LastMinute оферти.

Оферти за 1 май | Оферти за 24 май | Промоции. Промоция

Сайтът се продава