Last minute оферти

Балчик, Вила Сентинела
МястоБалчик
ХотелВила Сентинела
Нощувки7
АгенцияBgrentals.com
Цена1154.00 лв.
    
Описание
Контакти
АгенцияBgrentals.com
Телефон0579 757 22
Emailoffice@bgrentals.com
Сайтhttp://www.bgrentals.com
Построена и обзаведена през 2006/2007 на много висок стандарт, Вила Сентинела ще ви изненада приятно с тихата си атмосфера – само на няколко километра от един от най-известните Черноморски градове – Балчик и само на 7 км от популярния курорт Албена.

Тази елегантна вила има страхотно местоположение само на няколко метра от главния път, свързващ двете дистинации на Северното черноморие. Вила Сентинела се разполага сред първокласна вилна зона и е обградена с добре поддържана градина. Съседството й с вила Жасмин и Вила Лили (отдалечени на около 100 метра) е чудесна възможност за настаняване на големи групи в непосредствена близост едни до други.

Вила Сентинела е разположена на 2 етажа с частен басейн от ляво в градината. Приземния етаж представлява удобна всекидневна с напълно оборудван кухненски бокс, зона за хранене с 6 места и мека мебел със сателитна телевизия. Кухнята е оборудвана с: фурна, керамични котлони, аспиратор, голям хладилник с камера, микровълнова, кафемашина, тостер, електрическа кана за вода. На приземния етаж за максимален комфорт има и отделна баня.

Вътрешното стълбище води към втория етаж където ще намерите разположени трите спални, две от които са с двойно легло, а едната – е две единични легла. Отново на втория етаж има и 2 бани с душ. Възможност за настаняване на още един гост има във всекидневната, където диванът е резтегателен.

Забележки: Вила Сентинела е напълно климатизирана. Сателитна телевизия има само във всекидневната.
Ден за смяна: Събота. Може да се договаря според текушата заетост на вилата.
Информация за Last Minute оферти. Подредена и детайлна информация за LastMinute оферти.

Оферти за 1 май | Оферти за 24 май | Промоции. Промоция

Сайтът се продава