Last minute оферти

Тоскана-Флоренция-Венеция-Сиена-Пиза-Лука, 3* хотел
МястоТоскана-Флоренция-Венеция-Сиена-Пиза-Лука
Хотел3* хотел
Нощувки3
АгенцияРад-Феста - туроператор
Цена499.00 лв.
    
Описание
Контакти
АгенцияРад-Феста - туроператор
Телефон02 989 19 55
Emailoffice@rad-festa.com
Сайтhttp://www.rad-festa.com
Екскурзията е шестдневна и включва 3 нощувки със закуски и вечери (вкл. вечеря на Бъдни вечер) в хотел 3 звезди в Монтекатини Терме и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Венеция, Флоренция, Сиена, Пиза, Лука.
Дестинация
22.12.2010 - Отпътуване – 08.00 ч. от хотел “Тримонциум” в Пловдив /11.00 ч. от София - от автогара "Сердика" - бивш "Трафик Маркет" (между Централна жп гара София и Централна автогара София). Качването в автобуса започва в 10.30 ч. Нощен преход.

23.12.2010 - Сутринта - пристигане на Пунта Сабиони. Разглеждане забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до „Сан Марко” (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), посещение на историческия център на Венеция: пл. “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, Двореца на дожите (отвън), моста Риалто. Около 18.00 ч . - отпътуване за Монтекатини Терме. Около 23.00 ч - пристигане в Монтекатини Терме. Студена вечеря (включена в цената). Настаняване в хотела. Нощувка.

24.12.2010 - Закуска. Разглеждане на Сиена: Ил Кампо, Палацо Публико, Катедралата. Завръщане в хотела в Монтекатини Терме. Коледна вечеря (включена в цената). Нощувка.

25.12.2010 - Закуска. Разглеждане на Пиза: Двора на чудесата с прочутата наклонена кула. След обяд – разглеждане на Лука: стария град, катедралата „Св. Мартин”, църквите „Св. Михаил на форума” и „Св. Фредиан”, Овалния площад. Завръщане в хотела. Вечеря (включена в цената). Нощувка.

26.12.2010 - Закуска. Разглеждане с екскурзовод забележителностите на Флоренция: църквата – пантеон „Санта Кроче”, катедралата „Санта Мария дел Фиоре”, квартала на Данте, Площада на синьорията, Понте Векио. Възможност за разглеждане на галерията Уфици - с доплащане 30 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място, цената включва резервация и екскурзовод на български език по време на визитата, таксата за вход в галерията, която е около 10 евро, се плаща на място, посещението се организира при минимум 15 участника (местата за посещение на галерията Уфици са ограничени – групата може да е от максимум 25 човека; записваме до изчерпване на местата). Вечерта отпътуване за България. Нощен преход.

Коледа Тоскана-Флоренция-Венеция-Сиена-Пиза-Лука

27.12.2010 - Вечерта – пристигане в България.

ЦЕНА: 499 лв.
Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 2-ма възр. - 419 лв.
Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възр. - 459 лв.
Доплащане за настаняване в индивидуална стая - 95 лв.
Доплащане за позлване на двойна седалка от един турист - 279 лв.
Информация за Last Minute оферти. Подредена и детайлна информация за LastMinute оферти.

Оферти за 1 май | Оферти за 24 май | Промоции. Промоция

Сайтът се продава