Last minute оферти

Мадрид, 3* хотел
МястоМадрид
Хотел3* хотел
Нощувки4
АгенцияРад-Феста - туроператор
Цена1399.00 лв.
    
Описание
Контакти
АгенцияРад-Феста - туроператор
Телефон02 989 19 55
Emailoffice@rad-festa.com
Сайтhttp://www.rad-festa.com
КОЛЕДА – МАДРИД – самолет

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в централно разположен хотел в Мадрид, богата екскурзоводска програма на български език, самолетен билет, трансфери летище – хотел - летище. Лети се с “България Ер”.

ПРОГРАМА
23.12.2010 - Полет София - Мадрид. Трансфер. Настаняване в хотела. Нощувка.
24.12.2010 - Закуска. Сутринта - обиколка на Мадрид с екскурзовод: пл. “Ориенте”, пл. “Испания”, „Гран Виа”, пл. „Пуерта дел Сол”, „Пласа Майор”. Следобед - възможност за посещение на музея Прадо с екскурзовод на български (с доплащане 45 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група, таксата за вход в музея; посещението се организира при минимум 10 участника). Коледна вечеря (с доплащане). Нощувка.
25.12.2010 – Закуска. По желание - полудневна екскурзия до Толедо – старата столица на Испания с доплащане 149 лв + такса за вход в Катедралата и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва транспорт с автобус до Толедо, екскурзоводска беседа на български в автобуса, разходка из историческия център на Толедо, разглеждане на Катедралата. Екскурзията се организира при минимум 6 участници. Ако желаещите са по-малко на брой, бихме могли да предложим регулярен тур до Толедо на същата цена с екскурзовод на английски и испански. Нощувка
26.12.2010 - Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелно посещение на музеи – Кралския дворец, музея „Фон Тисен” (богата колекция изобразително изкуство от периода края на 18-ти – 20-ти век, като изключителен интерес представляват картините на представителите на импресионизма, фовизма и германския експресионизъм), музея на модерното изкуство „Реина София”, в който се намира картината „Герника” на Пикасо, и пр. Вечерта – по желание – вечеря с фламенко шоу с доплащане 170 лв. Нощувка.
27.12.2010 - Закуска. Трансфер. Полет Мадрид – София.

Цени на човек според настаняването:
Regente ***
На човек в дв.стая 1399 лв

Florida Norte ****
На човек в дв.стая 1499 лв

Coloso ****
На човек в дв.стая 1585 лв

Варианти и цени за Коледна вечеря ще бъдат предложени допълнително.

Хотел Regente *** е разположен в сърцето на Мадрид, близо да „Гран виа” и „Пуерта дел сол”;
Хотел Florida Norte **** е разположен на пл. “Принчипе Пио”, близо до пл. „Испания” и кралския дворец;
Хотел Coloso **** е в непосредствена близост до „Гран Виа” и „Пуерта дел Сол”.
Информация за Last Minute оферти. Подредена и детайлна информация за LastMinute оферти.

Оферти за 1 май | Оферти за 24 май | Промоции. Промоция

Сайтът се продава