Last minute оферти

Балчик, Вила Мирабел
МястоБалчик
ХотелВила Мирабел
Нощувки7
АгенцияBgrentals
Цена1369.00 лв.
    
Описание
Контакти
АгенцияBgrentals
Телефон0579 757 22
Emailoffice@bgrentals.com
Сайтhttp://www.bgrentals.com
Вила Мирабел е невероятна вила, построена наскоро, с чудесно разположение и разкошна морска гледка. Мирабел е вила, в която със сигурност ще се влюбите, така че не търсете повече!
С изкючителната си панорама към курорт Албена и град Балчик, вила Мирабел се разполага на едно от най-красивите места по цялото Северно черноморие. Наляво ще се насладите на гледката към Балчишкия залив и спускащите се до морето зелени хълмове. На дясно е разположен втория по големина морски курорт на Северното крайбрежие – Албена. Ако достатъчно дълго седите на окъпаната в слънце терса на вилата, бихте могли да видите и делфини, плуващи в изкрящите води на Черно море.

Вилата предлага комбинация от 3 спални, всяка от които стилно обзаведена с двойно легло, мека мебел, гардероб, тоалетка и с прилежаща баня. Спалнята на последния етаж, дори е оборудвана с вътрешно джакузи, за да осигури на младоженците всички условия да се наладят на уединението си. На първия етаж са разположени останалите две просторни спални – всяка с двойно легло.
Обширната всекидневна на приземния етаж перфектно комбинира напълно обурудвана кухня (хладилник, фурна, 4 керамични котлона, миковълнова, тостер, съдомялня и перална машина), зона за хранене с 6 места и комфортна мека мебел с плазмен телевизор и повече от 300 сателитни канала, където бихте изкарали приятно вечерите след дългия отпускащ ден на слънчевата тераса. От всекидневната директно се излиза на верандата, където е разположен частният басейн на вилата.


Отказ от ангажименти: Вила Мирабел е частна оферта, което освобождава Бгренталс от отговорностите по почистването и подръжката на имота. Собствениците или техните представители организират и осъществяват директно тези ангажименти.

Забележки: Вилата е климатизирана. Климатик липсва само във всекидневната, където е достатъчно прохладно и за всеки случай е подсигурен вентилатор. Сателитна телевизия има само във всекидневната. Къщата разполага със СОД система. Място за паркиране на 2 - 3 коли на улицата. Разполага с барбекю, 6 бр. шезлонг и 2 бр. чадър. Басейнът е с размери 7 м дължина, 4 м ширина и 2 м дълбочина. За неопитните плувци има осигурени перила по дължината на целия басейн. Моля, носете си Ваши хавлии за плаж и басейн!

Ден за смяна: Четвъртък. Денят може да се договаря за месеците извън високия сезон.

Кола под наем: Препоръчително.
Информация за Last Minute оферти. Подредена и детайлна информация за LastMinute оферти.

Оферти за 1 май | Оферти за 24 май | Промоции. Промоция

Сайтът се продава