Last minute оферти

Албена, Компас
МястоАлбена
ХотелКомпас
Нощувки1
АгенцияТуроператор Рад-Феста
Цена55.00 лв.
    
Описание
Контакти
АгенцияТуроператор Рад-Феста
Телефонreservations@rad-festa.com
Emailreservations@rad-festa.com
Сайтhttp://www.rad-festa.com
Хотел “Компас” е разположен на 650 м. от плажната ивица в тиха и спокойна част на комплекса. В непосредствена близост до хотела се намира търговски център.
Предлага на своите гости ресторант, дневен бар, открит басейн, паркинг, както и сейф на рецепцията срещу допълнително заплащане. Хотелът има капацитет от 118 двойни стаи, 5 единични и 42 двойни стаи, свързани помежду си с междинна врата, 5 студия. Стаите разполагат с телефон, радио, сателитна телевизия, възможност за детско допълнително легло, балкон. В стаята може да се използва хладилник срещу допълнително заплащане. Хотел “Компас” разполага с 5 апартамента, като всеки един се състои от две стаи, хол и спалня. В апартаментите има радио, телефон, телевизор.

Промо оферта
(15.08-30.08.12)

Офертата е валидна за минимален престой от 6 нощувки, за резервации подадени от 17.07 до 29.07.12, за икономични стаи
лице в двойна стая (Магнолия +) 55 лв.

Цените са на човек, на ден, на база Super inclusive и включва: безплатен чадър, 2 шезлонга и 2 шалтета на стая на плажа на Албена, анимация за деца , застраховка, курортна такса, ДДС.
Максимално настаняване 2+2 или 3- ма

Дете до 1,99 год. се настаняват и изхранват безплатно
Дете от 2 до 11,99 год., настанено на допълнително легло в двойна стая с двама пълноплащащи родители, се настанява и изхранва безплатно.
Дете от 2 до 11.99 год. , настанено на редовно легло (второ) при един пълно плащащ родител се настанява и изхранва безплатно, а възрастния заплаща за единично настаняване. Втори дете, настанено на допълнително легло при един пълноплащащ родител, заплаща 30% от цената за възрастен в единична стая, а възрастния заплаща единично настаняване.

Пълния размер на сумата по резервациите следва да бъде платена не по-късно от 10 число на следващия (за периода от 01.02.2012 до 30.04.2012 включително) и всяка седмица- за предходната (за периода от 01.05.2012 до 31.10.2012 включително)

Анулации и промени, се приемат не - по късно от 14 дни преди пристигане на туристите за периода 01.07 - 10.09.12 и 7 дни за останалите месеци.
Анулации или промени на резервациите, направени след изтичане на посочените периоди, ще бъдат санкционирани с неустойка в размер на стойността на 1 /една/ нощувка и съответния пансион по дадената резервация.
Намаления:.
- Дете до 2 не навършени години се настанява и изхранва безплатно. При предварителна заявка се предоставя безплатно и кошара.
- Дете от 2 до 12 не навършени години на доп. легло с двама възрастни в стая се настанява и изхранва безплатно. Второ дете от 2 до 12 не навършени год., настанено с двама възрастни в стая заплаща 30% от цената за възрастен на ден.
- Дете от 2 до 12 не навършени години на редовно легло, настанено с 1 възрастен в стая се настанява безплатно, а възрастния заплаща цена за единично настаняване. Второ дете, настанено с един възрастен заплаща 30% от цената за единично настаняване.
- Турист над 12 год., настанен на доп. легло заплаща 80% от основната цена на легло за всички хотели.
- Дете от 2 до 12 не навършени год., настанено в апартамент или студио заплаща за изхранване / ако храната не е вкл. в цената на апартамента/ 50% от цената за възрастен.
- Възрастта на детето се смята към датата на пристигане в курорта.
- Само някои от стаите предлагат възможност за настаняване на двама възрастни с две деца! Без изрично потвърждение на резервация 2+2 оплаквания не се приемат!
- Настаняване в стаи с изглед море се потвърждава само при възможност на място на рецепция срещу допълнително заплащане от 10 лв. на стая на ден.
Представените цени не важат за хотели и периоди, за които има обявени специални оферти!

По смисъла на чл. 42 от Закона за туризма за задължителна застраховка “Отговорност на туроператора”, “РАД-ФЕСТА’’ ЕООД е застрахована в ЗД ‘’ЕВРОИНС ” АД със застрахователна полица № 3700001320 от 08.01.2012 до 07.01.2013 г.
Посочените цени не са валидни по време на великденски и официално обявени национални празници или други събития от фестивален, конгресен, спортен и рекламен характер.

Уважаеми клиенти,
Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма за счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване.
Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че може да има случаи на публикувани две и повече рекламни оферти за даден хотел, чиято политика е стимулиране на продажбите за определени периоди. Такава рекламна оферта задължително указва периода на валидност и не може да се тълкува, че е подвеждаща информация спрямо публикувана оферта за редовните цени през цялата година.
Информация за Last Minute оферти. Подредена и детайлна информация за LastMinute оферти.

Оферти за 1 май | Оферти за 24 май | Промоции. Промоция

Сайтът се продава