Last minute оферти

Виена, 3* хотел
МястоВиена
Хотел3* хотел
Нощувки4
АгенцияРад-Феста - туроператор
Цена1480.00 лв.
    
Описание
Контакти
АгенцияРад-Феста - туроператор
Телефон02 989 19 55
Emailoffice@rad-festa.com
Сайтhttp://www.rad-festa.com
НОВА ГОДИНА – ВИЕНА – самолет - петдневна

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в хотел 3 или 4 звезди в центъра на Виена, екскурзоводска програма на български език, самолетен билет, трансфери летище – хотел - летище. Лети се с “България Ер” или с австрийските авиолинии.

ПРОГРАМА
29.12.2010 - Полет София - Виена. Трансфер. Настаняване в хотела. Нощувка.
30.12.2010 - Закуска. Обиколка на старата част на Виена с екскурзовод на български: площад „Мария Терезия”, площада на Героите, двореца Хофбург, ул. „Грабен”, Колоната на Чумата, катедралата Свети Стефан, Фигарохаус, „Кертнерщрасе”, Операта. Нощувка.
31.01.2010 - Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелно посещение на музеи (Музея на изящните изкуства, Музея на естествената история, Съкровищницата на Хабсбургите, музеите в двореца Ноебург – музея на музикалните инструменти, музея на оръжията и музея „Ефес”) или за разходка из Пратера. Новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.
01.01.2011 - Закуска. Посещение на двореца Шьонбрун с екскурзовод на български (с доплащане 15 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място, цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата, таксата за вход в двореца, която е около 10 евро, се плаща на място). Нощувка.
02.01.2011 - Закуска. Трансфер. Полет Виена – София.

Можем да Ви осигурим билети за концерт в двореца Ауерсперг (творби на Моцарт и Щраус) – цена 30 EUR на човек, деца до 12 г. – 18 EUR

Цени на човек според хотела и настаняването:
Хотели
в двойна стая
*** Admiral 1480 лв
**** Mercure , Europaplatz 1515 лв
****
NH Wien
NH Atterseehaus
Starlight Renngasse 1599 лв

**** Prinz Eugen 1655 лв
**** Anatol 1755 лв
Хотел Admiral*** е разположен на 5 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”; хотел Mercure Europaplatz**** е разположен в непосредствена близост до „Марияхилферщрасе”; хотел NH Wien е разположен на „Марияхилферщрасе”, на 10 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”; хотел NH Atterseehaus е на „Марияхилферщрасе” и на 20 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”); хотел Starlight Suite Renngasse**** е разположен в стария град, недалеч от Кметството, катедралата “Св. Стефан” и пр.; хотел Prinz Eugen **** е разположен до двореца „Белведере”, на 20 мин. пеша от Операта, на 15 мин. пеша от „Карлплац и на 30 мин. пеша от пл. „Мария Терезия” ; хотел Anatol **** е разположен на 25 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”, 3 мин. пеша от „Марияхилферщрасе”.

Цена за новогодишна вечеря ще бъде предоставена допълнително.
Информация за Last Minute оферти. Подредена и детайлна информация за LastMinute оферти.

Оферти за 1 май | Оферти за 24 май | Промоции. Промоция

Сайтът се продава