Last minute оферти

Солун, ----------------------
МястоСолун
Хотел----------------------
Нощувки0
АгенцияКомфорт-Травел
Цена35.00 лв.
    
Описание
Контакти
АгенцияКомфорт-Травел
Телефон02/8468107;0888825107
Emailcomfort_travel@mail.bg
Сайтhttp://www,comfort-tarvel-bg.com
Комфорт-Травел“ ЕООД –туроператор,
гр.София ул.Черковна 70, тел.02/846 81 07, GSM 0888 825 107, e-mail:comfort_travel@mail.bg ;web: www.comfort-travel-bg.com

Шопинг екскурзия за един ден в Солун -35лв.

Цена: 35 лв.
29.01.2011 г.

Тръгване от София в 06:30 ч. от пл. "Руски паметник" по маршрут: Петрич-Кулата-Солун. Възможност за качване от Перник, Дупница, Благоевград, Петрич. Пристигане в Солун преди обяд и тогава групата се разделя. Едната част се отправя към горещите точки за пазаруване в Солун, разполагайки с около 4 часа . Втората част на групата изпълняват туристическата програма, която е както следва : Панорамна обиколка на града, като при подходящо време – кратко спиране на крепостта ’‘Ептапиргио‘‘ за панорамни снимки. Преминаване покрай Прочутата Бяла кула, макар че преди е носела имената Кървавата Кула и Червената кула, сега отново е Бяла и в нея има интересни музейни експонати от Византийската епоха. Обиколката на втората група продължава с паметниците на Александър Македонски и Филип Македонски, Арката на Галерий. Последната спирка е известната църква “Св. Димитър”- построена върху римския затвор, в който е бил затворен и където е бил гробът му. Днес мощите му се съхраняват в църквата, а подземията са отворени за посетители – реставрирани и учудващо добре запазени. След приключването на туристическата обиколка – втората част от групата разполага с около 2 часа свободно време в центъра на града. Към 16:00 ч двете групи се събират и се отпътува за Космос, най-големият търговски център на Балканите http://mediterraneancosmos.gr/. В непосредствена близост се намира и магазин от търговската верига ИКЕА http://www.ikea.gr/. Отпътуване за България ок. 17:30 ч. Пристигане късно вечерта в София.

”Какви са цените по кафенетата на Крайбрежната улица?”
Нормално срещано явление- както и във всички останали големи градове из централните улици цените да са завишени. Ако няколко преки по-нагоре седнете в кафене, то цената на еспресото ще е 2 евро, на Крайбрежната то може да достигне и 4 евро. Но все пак сте на първа линия и морето е пред вас, пейзажът качва цената.

”Какви са цените из ресторантите? За колко пари могат да се нахранят двама човека приблизително?”
Цените варират в зависимост от местоположението и вида на ресторантите. Горе-долу салатите варират от 3-4 евро до 8-9. Типичната гръцка салата е около 3 до 5 евро, най-скъпи са салатите с морски дарове. От основните ястия агнешкото и свинското в различни вариации са най-срещани, цените са различни, но рядко ще намерите под 7-8 евро. Тук слагаме един удивителен знак и Ви предупреждаваме, че в някои ресторанти е често срещана практика да пишат цената на месото/рибата за 100 г. Вашата порция се оказва впоследствие 300 г и цената се умножава по три в сметката. Рибните специалитети определено си заслужават - рибата е прясна и добре приготвена, калмарите и пържения октопод са също често срещани в повечето ресторанти. Ако все пак не искате да се изхвърляте по ресторанти – най-лесното решение е гироса - вид гръцки дюнер със свинско месо, пържени картофи, домати, лук завити в гръцка питка, намазана с дзандзики.
Прогноза за времето в Солун - > http://www.vremeto.bg/city.php?city=18856

В цената е включено:
• Транспорт с комфортен автобус (климатик, видео, минибар),
• Панорамна обиколка с екскурзовод на български език;
• Мед. застраховка на стойност 5000 евро.
• Гранични такси
„Комфорт-Травел“ ЕООД има сключена застраховка съгласно член 42 от Закона за туризма, покриваща отговорността й за причинени вреди, вследствие неразплащане със своите контрагенти, включително и при неплатежоспособност и несъстоятелност при условията на застрахователна полица № 3700001600 04.08.2010 г. на ЗК Евроинс АД

!!! Паспортен и визов режим. Граждани на Р. България пътуват без виза само с лична карта. За деца под 18 г., пътуващи с един родител или без родителите си - нотариално заверено пълномощно /оригинал и копие/.

Дати
29.01.2011
Информация за Last Minute оферти. Подредена и детайлна информация за LastMinute оферти.

Оферти за 1 май | Оферти за 24 май | Промоции. Промоция

Сайтът се продава