Last minute оферти

Пирея, хотел Александра
МястоПирея
Хотелхотел Александра
Нощувки5
АгенцияХай Травъл
Цена589.00 лв.
    
Описание
Контакти
АгенцияХай Травъл
Телефон0887178022
Emailreservations@hitravel.eu
Сайтhttp://hitravel.eu
1 ДЕН:. Отпътуване от София от стадион Васил Левски в 06:00 ч. По пътя се спира за разглеждане на параклиса на Св. Параскева и Извора на Афродита /в долината Темпи/. Пристигане в Пирея вечерта. /В зависимост от времето на пристигане може да се направи кратка автобусна обиколка на Атина/. Настаняване в хотел. Нощувка.
2 ДЕН: Ранна закуска. Отпътуване с ферибот за остров Санторини в 07.25 ч. Пристигане на пристанището в Тира около 15.00 ч. Трансфер и настаняване в хотел. Свободен ден за плаж и запознаване с курорта Камари – намира се в източната част на острова, с прекрасна плажна ивица от черен пясък. Вечеря. Нощувка.
3 ДЕН: Закуска. Свободен ден за плаж или по *желание еднодневен обиколен тур на острова: разглеждане на градчетата Периса, Тира, Имеровигли, Ойя и Пиргос. Възможност за посещение на най – старата и най – голяма винарска изба на острова с дегустация на местни вина. /продължителност 8 ч./. На връщане наблюдаване залеза на слънцето – една от най-големите атракции на острова. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
4 ДЕН: Закуска. Свободен ден за плаж или по желание *екскурзия с корабче до застиналия Вулкан и горещите извори /продължителност 4 ч./. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
5 ДЕН: Закуска. Отпътуване за Атина с ферибот в 15.30 ч./ на връщане всеки турист има запазена седалка на кораба /. Пристигане на пристанище Пирея към 23:30 ч.. Нощен преход до България.
6 ДЕН: Пристигане в София сутринта.

ЦЕНА НА ЧОВЕК 19/05/2011
18/10/2011 20/09/2011
В двойна стая 589.00 лв. 598.00 лв.
3-ти човек в двойна стая / и възрастен и дете / 510.00 лв. 518.00 лв.
Единична стая 658.00 лв. 736.00 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
♦ Транспорт с комфортен автобус;
♦ Една нощувка със закуска в хотел 3* в Пирея;
♦ Три нощувки със закуски в хотел „Alexandra” 3* – www.alexandra-santorini.com
♦ 3 вечери по меню в таверна, на морето, в близост до хотела;
♦ Пътни, магистрални и фериботни такси и билети;
♦ Водач през цялото пътуване;
♦ Медицинска застраховка „Асистанс” /за лица над 65 години има доплащане /; ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

♫ Екскурзия до Вулкана и горещите извори - 28 €
♫ Еднодневен обиколен тур на Санторини с включена дегустация на вина – 39 €;
♫ Входните такси на посещаваните обекти – общо около 28 €;
МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40 човека
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копие. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване.
ТА “ХАЙ ТРАВЪЛ” е сключила застраховка “Отговорност на Туроператора” с ИНТЕРАМЕРИКАН, София, Застрахователна полица № 00066838/00
ХАЙ ТРАВЪЛ не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни / забравени / документи или други независещи от туроператора причини !
ЗАБЕЛЕЖКА: „ХАЙ ТРАВЪЛ” си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. „ХАЙ ТРАВЪЛ” си запазва правото за промяна на цената до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото!!!

Екскурзия до Вулкана и горещите извори
През 1400 пр.н.е. вулканът изригнал с такава мощ, че централната част на Санторини полетяла във въздуха. На нейно място се образувал огромен кратер, наречен калдера, който се запълнил с морска вода. Днес на малкия остров Неа Камени, който се намира в калдерата, има активен вулканичен кратер. При тази екскурзия ще посетите кратера на вулкана и горещите извори, които се намират в близост до него. За тази екскурзия е препоръчително да имате удобни обувки, слънчеви очила и шапка.
Продължителност: 3 ч. Цена: 28 € с включени фериботни и входни такси.

Еднодневен обиколен тур на Санторини
При тази екскурзия ще се разгледат градовете: Акротири, Периса, Тира, Имеровигли и Оия.
Селището Акротири е открито при археологически разкопки в края на 60-те години. Павираните улици, канализационната мрежа, фреските свидетелстват за апогея на процъфтявалата тук през ХV в. пр. н. е. цивилизация. Посещава се най – старата и прочута винарска изба на острова, която предлага специфични вина. Освен интересната беседа и дегустацията ще може да си закупите бутилка вино от специалната селекция – чудесен сувенир от Санторини.
Над скалистия бряг на Калдерата се вият стръмни улички, а сред тях се гушат малки снежнобели къщи със загадъчната архитектура на цикладската строителна традиция. Това е най-големият град на острова – Тира.
Имеровигли е уникално място, предлагащо великолепна, панорамна гледка към залива Калдера, вулкана и целия остров.
Оия се намира в най-северната част на острова. Оттук можете да наблюдавате световно известния залез на Санторини, който е една от големите атракции на острова.
Продължителност: 8 ч. Цена: 39 € с включени дегустация на вино и беседа във винарска изба.

Допълнителните екскурзии се осъществяват при минимум 20 човека !!!
Информация за Last Minute оферти. Подредена и детайлна информация за LastMinute оферти.

Оферти за 1 май | Оферти за 24 май | Промоции. Промоция

Сайтът се продава