Last minute оферти

София, Europahaus 3*; Artis 4*
МястоСофия
ХотелEuropahaus 3*; Artis 4*
Нощувки3
АгенцияРейма България ООД
Цена697.00 лв.
    
Описание
Контакти
АгенцияРейма България ООД
Телефон024341515
Emailinfo@reyma.bg
Сайтhttp://www.reyma.bg
Подарете си това удоволствие през майските почивните дни... с аромат на Виенско кафе, люляк и ябълков щрудел...

Дати на отпътуване: 28.04.-01.05.2012 или 24.05.-27.05.2012

Цени:
28.04.-01.05.2012
ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ЗА РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ ДО 28.02.2012:
-При настаняване в хотел EUROPAHAUS 3* - 697 лв
-При настаняване в хотел ARTIS 4* - 762 лв

Цени:
24.05.-27.05.2012
ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ ЗА РАННИ РЕЗЕРВАЦИИ ДО 15.03.2012:
-Настаняване в хотел BELLEVUE 4* -865 лв

* Промоционалната цена е валидна до указания срок или до изчерпване на наличните количества по нея.


ПРОГРАМА

1 ден
Отпътуване за Виена с директен полет. Трансфер от летището до хотела. Настаняване и свободно време. В ранния следобед - Пешеходен тур на Стара Виена с екскурзовод на български език (необходимо е ползване на градски транспорт; Продължителност: около 2 часа) - уникална разходка, включваща площад "Мария Терезия"; дворецът "Хофбург", където се намират Националната библиотека, Музея на музикалните инструменти, оръжейната колекция на императора и музея на императрица Сиси, Испанската школа по конна езда, където белите жребци липицани изпълняват елементи на висша дресура под звуците на произведения на Моцарт и Щраус, улица "Колмаркт", площад "Грабен" - сърцето на Стария град; най-старата сладкарница Демел, бароковата църква "Св. Петър", готическата катедрала "Св. Стефан" - един от символите на Виена, оживената улица "Кернтнерщрасе", на която се намират едни от най-скъпите бутици, музея на съвременното изкуство Албертина и Операта, Павилиона на пеперудите и статуята на Моцарт.
Допълнителна възможност по желание /с доплащане/: 20.00 ч. - организирана вечеря в традиционно местно заведение в известния красив квартал на Виена с автентична архитектура - Гринцинг. Нощувка.

2 ден
Закуска. Обзорна екскурзия на Виена с автобус с екскурзовод н абългарски език. (Продължителност: около 3 часа) - Дворецът "Белведере", един от най-хубавите барокови образци в света, принадлежал на Хабсбургите; Виенската опера, където ежегодно се провежда оперен бал; булевард "Рингщрасе", изграден на мястото на старата крепостна стена; дворецът "Хофбург" - зимната резиденция на Хабсбургите; Парламентът със статуята на Атина Палада; Кметството - внушителна сграда в неоготически стил; Къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми - с кратка спирка за сувнир и снимки; най-старият увеселителен парк в Европа "Пратер" със символа на Виена - Виенското колело. Посещение и разглеждане с екскурзовод на лятната императорска резиденция - Дворецът "Шонбрун", който ще Ви впечатли с величието си и с огромния си парк, в който се намират най-старата европейска зоологическа градина, създадена през 1752 г. и фонтанът Schoener Brunnen, откъдето произлиза и името на дворцовия комплекс. Свободно време.
Допълнителна възможност по желание /с доплащане/ - 20.15 ч. - посещение на класически концерт по произведения на Моцарт и Щраус в една от големите и пищни концертни зали на Виена. Нощувка.

3 ден
Свободно време.
Допълнителна възможност по желание /с доплащане/: - организирана екскурзия до южните райони на Виена - Виенската гора, манастира Heiligen Kreuz, подземното езеро Seegrotte и град Баден. (По време на тази полудневна екскурзия ще се запознаете с някои от най-интересните забележителности, които се намират в южната част на Виенската гора. Преминавайки през Баден - град, основан от римляните и известен със своите термални извори и казиното, през романтичната долина Хеленентал, пътят ще ни отведе край някогашната ловна вила на Майерлинг, където през 1889 г. намират своята трагична гибел австрийският престолонаследник принц Рудолф и баронеса Мария Вечера. В манастира „Хайлигенкройц” (1133 г.) ще разгледаме средновековната обител, където се намират гробовете на последните представители на династията Бабенберг и където монасите до ден днешен произвеждат и предлагат домашно вино, както и интересни и уникални сувенири. Преминавайки през малки китни градчета с уникални пейзажи, ще продължим към Зеегроте. След като разгледаме и чуем интересна беседа за най-голямото подземно езеро в Европа, ще направим кратка разходка с корабче по осветелните канали и ще напуснем Виенската гора, за да се завърнем обратно във Виена). Нощувка.

4 ден
Закуска. Свободно време, което можете да посветите на посещение на музеи, информация за които ще получите от нашия екскурзовод по време на обиколките, включени в програмата. Трансфер от хотела до летището. Отпътуване за България (16:40 - 19:15).


Цената включва:
1. Самолетен билет София - Виена - София (директен полет) с вкл. летищни такси и 28 кг. багаж;
2. 3 нощувки със закуска;
3. Водач по време на пътуването и целия престой;
4. Пешеходна обиколка на Стара Виена с екскурзовод на български език
5. Автобусна обиколка на Виена с екскурзовод на български език - с посещение и разглеждане на залите на замъка Шонбун (допълнително се заплаща само входна такса - 9,50 EUR - при резервацията);
6. Трансфери летище-хотел-летище;
7. Застраховка

Цената не включва
1. Eкскурзия „Виенската гора и Баден“ при минимум 20 туристи: 35 EUR (включва входна такса за разходка в езерото Seegrote;).
2. Билети за празничен концерт с произведения на Моцарт и Щраус (Кат. A - 59 евро/ Кат. B - 52 евро) в Wiener Kursalon (Цената не включва транспорт до концертната зала)(www.soundofvienna.at)
3. Вечеря в традиционен виенски ресторант в Гринцинг с музика - 40 евро при мин. 20 записани (включва: трансфер, 3-степенно вечерно меню, 1/4 л. вино, музикална програма) .
4. Разходи за градски транспорт - 1,70 EUR (еднопосочен билет) и 5,70 EUR (карта за 24 часа) и 13.60 EUR (карта за 72 часа) и 14 EUR (карта за 1 календарна седмица);
5. Лични разходи

Повече информация : на нашия уебсайт!
Информация за Last Minute оферти. Подредена и детайлна информация за LastMinute оферти.

Оферти за 1 май | Оферти за 24 май | Промоции. Промоция

Сайтът се продава