Last minute оферти

Златни пясъци, Обзор Бийч–Изгрев
МястоЗлатни пясъци
ХотелОбзор Бийч–Изгрев
Нощувки1
АгенцияТуроператор Рад-Феста
Цена79.00 лв.
    
Описание
Контакти
АгенцияТуроператор Рад-Феста
Телефон029891955
Emailreservations@rad-festa.com
Сайтhttp://www.rad-festa.com
Last minute оферта в Хотелски комплекс Обзор Бийч–Изгрев 3*** Златни пясъци
Хотел Обзор Бийч - Изгрев е разположен в непосредствена близост до морския бряг, в курорта Златни пясъци , на 18 км. от град Варна и на 28 км от летище Варна. Плажът е широк, с фин и чист пясък.
Комплексът се състои от два еднакво обзаведени, климатизирани и свързани с топла връзка хотели. Хотелски комплекс Обзор Бийч разполага с 350 двойни и 7 единични стаи, 8 апаратамента за двама и 8 за четирима. Всяка стая на хотела разполага с климатик, удобни широки легла, телефон, сателитна телевизия, минибар, бани с вана и телефон. Хотелите разполагат с просторни фоайета, лоби барове, заведения за развлечение и хранене, магазини, валутни бюра, фризьорски салон, паркинг и 2 открити басейни и един закрит басейн с минерализирана вода, конферентна зала, балнеология, сауна, масаж, персонален сейф, румсървиз, детска площадка

Last minute оферта
(10.07-28.08.12)

закуска+вечеря
Цена на човек, на ден 79 лв.

All inclusive +
Цена на човек, на ден 99 лв.

Уикенд в периода 10.07- 28.08.12 (2 нощувки петък и събота или събота и неделя)

Цена на човек
закуска+вечеря 148 лв.
All inclusive 188 лв.

Цените са на човек, на съответния пансион (закуска + вечеря или All inclusive)

Last minute офертата е валидна само за нови записвания и заплащане 100 % от стойността на резервираните услуги в 3-дневен срок от потвърждаване на резервацията. Ако плащането не бъде извършено в определения срок, хотелският комплекс анулира резервацията без предупреждение.
За анулирана резервация на турист, направена преди периода на Last minute офертата, и подновена след него, дори и на друго име от това в анулираната резервация, хотелският комплекс си запазва правото да удържи неустойка в размер на 20% от платената сума.
Намаления за двойна стая:
- Настаняването на деца до 1.99 г. в хотелския комплекс е безплатно;
- Дете от 2 – 12,99 г., настанено на допълнително легло в двойна стая с двама възрастни – безплатно. - Възможно е настаняване само на едно дете при такива условия.
- 1 възрастен с 1 или 2 деца от 2- 12,99 г. в двойна стая: децата от 2- 12,99 г. ползват 50 % намаление, а възрастният заплаща цената за легло в двойна стая;
- 2 деца от 2-12,99 г. на редовни легла в двойна стая: ползват 25 % намаление от цената на леглото в двойна стая;
- 3–ти възрастен на допълнително легло в двойна стая ползва 20 % намаление от цената на легло в двойна стая.

По смисъла на чл. 42 от Закона за туризма за задължителна застраховка “Отговорност на туроператора”, “РАД-ФЕСТА’’ ЕООД е застрахована в ЗД ‘’ЕВРОИНС ” АД със застрахователна полица № 3700001300от 08.01.2012 до 07.01.2013 г.
Посочените цени не са валидни по време на великденски, коледни, новогодишни и официално обявени национални празници или други събития от фестивален, конгресен, спортен и рекламен характер.

Уважаеми клиенти,
Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма за счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване.
Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че може да има случаи на публикувани две и повече рекламни оферти за даден хотел, чиято политика е стимулиране на продажбите за определени периоди. Такава рекламна оферта задължително указва периода на валидност и не може да се тълкува, че е подвеждаща информация спрямо публикувана оферта за редовните цени през цялата година.
Информация за Last Minute оферти. Подредена и детайлна информация за LastMinute оферти.

Оферти за 1 май | Оферти за 24 май | Промоции. Промоция

Сайтът се продава