Last minute оферти

Венеция - Рим - Флоренция, Хотели 2 - 3*
МястоВенеция - Рим - Флоренция
ХотелХотели 2 - 3*
Нощувки6
АгенцияАкрос Юръп ООД
Цена725.00 лв.
    
Описание
Контакти
АгенцияАкрос Юръп ООД
Телефон029790330
Emailoffice@across-europe.net
Сайтhttp://www.across-europe.net/europa/index_bg.php
Класическа Италия - стандартен вариант - автобусна екскурзия - 9 дни

Дати и цени на човек, настанен в двойна стая:
23.05 – 725 лв.

Цената включва:
2 нощувки в областта на Венеция - Лидо ди Йезоло или Тревизо,
3 нощувки в Рим,
1 нощувка в района на Монтекатини Терме (до Флоренция),
Транспорт с луксозен автобус,
Водач-придружител,
Екскурзоводско обслужване,
Медицинска застраховка.
* Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди.

Цената не включва:
Такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.
Слушалки по време на екскурзоводската програма (2-3 EUR на човек)
Градска такса в размер на 2-3 EUR на човек на ден *
Посещение на галерията Уфици с ексурзовод на български (30 лв. + такса за вход)


* Всички гости на Рим заплащат задължително градска такса (city tax) по 2 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в горните пакетни цени.

Програма:

ПЪРВИ ДЕН - 22.00 ч. – отпътуване от София – от автогара “Сердика” - бивш \"Трафик Маркет\". Качването в автобуса започва в 21.30 ч. Нощен преход.

ВТОРИ ДЕН – Следобед - пристигане в Лидо ди Йезоло/Тревизо. Настаняване в хотела. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Разглеждане с екскурзовод забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до „Сан Марко” (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), пл. „Сан Марко”, базиликата “Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън), моста на въздишките, моста Риалто. Свободно време. Привечер - завръщане в хотела. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Отпътуване за Рим през Сан Марино. Разглеждане на Сан Марино: Палацо дел Говерно, базиликата “Сан Марино”, разходка по крепостните стени, от които се открива незабравима гледка към Римини, Адриатическо море и Апенините, като при хубаво време погледът стига чак до далматинския бряг. Късно вечерта – пристигане в Рим. Настаняване в хотела. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН - Закуска. Екскурзоводска програма „Класически Рим”: Колизеума (отвън), Форо Романо (отвън), хълма Капитолия, пл. “Венеция”. Следобед – възможност за самостоятелно посещение на Колизеума и хълма Палатино или за посещение на базиликата „Сан Клементе” с гроба на Св. Кирил. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН – Закуска. Екскурзоводска програма „Бароков Рим”: пл. „Испания”, фонтана Треви, посещение на Пантеона, пл. “Навона”. Разглеждане на Ватикана с екскурзовод: пл. „Св. Петър”, базиликата “Св. Петър”. Възможност за самостоятелно посещение на Ватикански музеи. Нощувка.

СЕДМИ ДЕН - Закуска. Разглеждане на Тиволи – живописно градче в околностите на Рим, приютяващо вилите на римските първенци от древността до наши дни. Възможност за разглеждане на Вила д’ Есте. На обяд - отпътуване за Монтекатини. По пътя – разглеждане на Пиза – двора на чудесата с Катедралата, баптистериото и наклонената кула. Вечерта – пристигане в Монтекатини Терме. Настаняване в хотела. Нощувка.

ОСМИ ДЕН - Закуска. Разглеждане на Флоренция с екскурзовод: църквата “Санта Кроче”, катедралата “Санта Мария дел Фиорe”, площада на Синьорията. Възможност за разглеждане на галерията Уфици - с доплащане 30 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място, цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата, таксата за вход, която е около 11 евро, в галерията се плаща на място, посещението се организира при минимум 15 участника (местата за посещение на галерията Уфици са ограничени – групата може да е от максимум 25 човека; записваме до изчерпване на местата). Вечерта – отпътуване за България – нощен преход.

ДЕВЕТИ ДЕН - Вечерта - пристигане в България.

За повече информация свържете се с нас на телефон 02/979 03 30 или office@across-europe.net
Информация за Last Minute оферти. Подредена и детайлна информация за LastMinute оферти.

Оферти за 1 май | Оферти за 24 май | Промоции. Промоция

Сайтът се продава