Last minute оферти

Рибарица, хотел Грийн Вилидж
МястоРибарица
Хотелхотел Грийн Вилидж
Нощувки1
АгенцияРад-Феста - туроператор
Цена60.00 лв.
    
Описание
Контакти
АгенцияРад-Феста - туроператор
Телефон02 989 19 55
Emailoffice@rad-festa.com
Сайтhttp://www.rad-festa.com
В самото сърце на селото, на 100 м. от центъра, се намира новопостроеното вилно селище Грийн Вилидж. В прохладна дъбова гора, върху площ от 9.1 декара са построени двуетажна хотелска сграда и 7 самостоятелни двуетажни вили с обща инфраструктура, които умело се вписват в стилистиката на обкръжаващата среда.
През парковата територията на селището живописно се вие река Костина.
Хотелската част предлага настаняване в 6 двойни, 3 тройни стаи, 2 апартамента и 2 студиа. Всички стаи и апартаменти са уютно обзаведени и оборудвани с телевизор и собствен санитарен възел.
Вилите в комплекса са изключително подходящи както за семейства, така и за по-големи групи. Всяка вила представлява луксозно обзаведена двуетажна постройка с площ 179 кв.м. Двата етажа са свързани с вътрешна стълба, но е предвиден и отделен вход за всеки етаж.
- На първо ниво се разполагат всекидневна с камина и телевизор, трапезария с напълно оборудвана кухненска линия, водеща към слънчева стая за отдих. В съседство се намира фамилна спалня с телевизор и самостоятелна баня с хидромасажна вана. На второ ниво са разположени две спални, всяка от които с телевизор и самостоятелна баня с хидромасажна вана.


СТУДЕТСКИ ПРАЗНИК 2010
(07.12- 09.12.10)
Настаняване в двойна/тройна: Цена на човек
Пакет една нощувка 60 лв.
Пакет 2 нощувки 100 лв.
Пакет 3 нощувки 125 лв.
Настаняване във вили: Цена на човек
Пакет една нощувка 65 лв.
Пакет 2 нощувки 110 лв.
Пакет 3 нощувки 135 лв.
Настаняване във ВИП апартамент: Цена на човек
Пакет една нощувка 80 лв.
Пакет 2 нощувки 140 лв.
Пакет 3 нощувки 180 лв.

В цената на нощувката са включени;закуска, студентско парти с куверт на 08.12 2010г. с DJ + изненада, фитнес и тенис на маса.
Куверта включва: салата Снежанка, пилешки пурички със сусам, пържола пилешка/свинска/ по предварителен избор/ с гарнитура, пърленка, домашна торта, аперитив, безалкохолно, минерална вода.
Информация за Last Minute оферти. Подредена и детайлна информация за LastMinute оферти.

Оферти за 1 май | Оферти за 24 май | Промоции. Промоция

Сайтът се продава